Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Tovább a kapcsolatra!

Miért mi?


A siker garantált


Mind a tervezői mind a kivitelezési munkálatokat pontosan, precízen és valós piaci árakkal alakítjuk. Új és régi házak esetén egyaránt fontos a kivitelezések folyamán az újdonságokban bővelkedő ipar nyomon követése. Garanciánk is az érveinkhez tartozik, kivitelezések házak építése során nem fordítunk hátat a problémáknak. Egyedi és extra igényeket is kivitelezünk házaknál, vagy akár nagyobb telepeken, létesítéseknél egyaránt.

Minden igényt kielégítő szolgáltatások

Gyorsaság  

Nem kell aggódalmaskodnia azon, hogy a megrendelt munka belefér-e a határidőben. Nyugodtan dőljön hátra, hiszen az előre megbeszélt határidőre biztos lehet abban, hogy épülete teljes mértékben elkészül!

Megbízhatóság  

Fontos az Ön bizalma, ezért minden esetben úgy dolgozunk, hogy Önnek ne fáljon a feje semmi miatt, szakembereink mindent kézben tartanak, az esetlegesen felmerülő problémákról, megoldásokról Ön mindig idejében fog értesülni.

Precíz munka  

Csak és kizárólag szakembereket dolgozgatunk. Saját brigádunk van, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek, így mindig találnak megoldás bármilyen építkezési megoldásra

Szolgáltatásaink


Kapcsolat


Lépjen kapcsolatba velünk!


Telefon: 06 20 / 598-41-68

e-mail: hungary@wallmer.hu